Bezorging en levertijd

Moet ik verzendkosten betalen?

Nee, bij Aperto Design worden meestal geen verzendkosten binnen Nederland berekend.

Ik heb besteld en betaald. Ooooei, ik kan niet wachten: wanneer krijg ik mijn bestelling geleverd?

Afhankelijk van jouw formaat- en materiaalkeuze is de levertijd 2 tot 5 werkdagen. Als jouw bestelling klaar is, verzenden wij het en krijg je een track & trace. Dan kun je zien wanneer je jouw bestelling ontvangt.

Ik wil iemand zo’n mooi Aperto Design cadeau doen. Kan ik ook een ander bezorgadres aangeven?

Ja, natuurlijk! Wij zijn er om jou het makkelijk te maken: geef bij je bestelling een ander bezorgadres op (zolang het maar in Nederland is).

Mag ik zelf de bezorgdatum of bezorgtijd opgeven?

Nee, dat kan jammer genoeg niet. Let daar dus ook mee op, als je iemand zo’n mooi Aperto Design cadeau wilt doen. Als verjaardagscadeau bijvoorbeeld. De levertijd is 2 tot 5 werkdagen, en het zou jammer zijn als de ontvanger dan niets krijgt omdat het later dan jij denkt geleverd wordt.  Als jouw echte eigenste Aperto Design klaar is om te verzenden, ontvang je een track & trace om de levering van jouw bestelling te volgen. Vaak kun je via die link – indien je wilt- een alternatief leveringsmoment afspreken met de vervoersdienst.

Ik heb mijn bestelde Aperto Design niet ontvangen.

Na ontvangst van jouw bestelling en betaling, ontvang je een orderbevestiging. Als jouw Aperto Design klaar staat om verzonden te worden, dan krijg je een mail met daarin de track & trace.  Heb je geen track & trace ontvangen of duurt de levering langer dan 5 werkdagen?
Neem dan contact met ons op : info@apertodesign.nl.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.