"Je gaat het pas zien als je het doorhebt."

Ik fotografeer graag mensen en dat doe ik op verschillende manieren. Ik maak vaak geënsceneerde, illustratieve foto's. Soms speel ik met de werkelijkheid, met als doel een surrealistisch, vervreemdend beeld te maken. Mijn grafische achtergrond komt vaak goed van pas, dit bleek vanaf het begin al een ideale combi te zijn. Soms probeer ik met een foto een verhaal te vertellen.

Je moet 2x kijken:

Marius Roos maakt het heel bijzonder.

Ik fotografeer graag mensen en dat doe ik op verschillende manieren. Ik maak vaak geënsceneerde, illustratieve foto’s. Soms speel ik met de werkelijkheid, met als doel een surrealistisch, vervreemdend beeld te maken en soms probeer ik met een foto een verhaal te vertellen. Mijn grafische achtergrond komt vaak goed van pas, dit bleek vanaf het begin al een ideale combi te zijn.