Ophanginstructie Dibond

Stap 1

Om uw Aperto Design op te hangen, krijgt u 1x een ophangplaatje met 1x wandhaak, 1 x een schroef met plug, 2 doekjes met alcohol en 2 beschermdopjes. Zorg dat alles op kamertemperatuur van 20 OC is.

Stap 2

Bepaal op de achterzijde van uw Aperto Design waar de ophangplaat moet komen. Ontvet met de alcoholdoekjes deze plek. En als u nu toch aan het ontvetten bent: ontvet ook de plaats waar de twee beschermdopjes moeten komen. Meestal op de achterzijde, maar wel aan de onderkant.

Stap 3

Op de achterkant van de ophangplaat bevindt zich een verwijderbaar siliconen papiertje. Verwijder dit en de zelfklevende laag komt nu vrij.

Tip: Breng met een liniaal en potlood een rechte lijn aan om de ophangplaat recht te kunnen plakken op het dibond.

Stap 4

Breng de ophangplaat op het ontvette gedeelte van de dibond plaat aan en druk ruim 20 seconden de ophangplaat stevig aan. Nu is het ook een goed moment om de 2 beschermdopjes op de ontvette plekken vast te drukken.

Stap 5

De ophangplaat zit op de achterkant. Leg uw Aperto Design plat neer, zonder te voorkant te beschadigen. Plaats nu een voorwerp van max 10 kg op de ophangplaat, zodat de ophangplaat zicht goed kan vastlijmen. Na 60 minuten mag het voorwerp van max 10 kg er af. Nog even geduld: nog niets ophangen – na 24 uur is de lijm van de ophangplaat goed gehecht.

Stap 6

Tijd voor het maken van het boorgat. Boor een gat in de muur op de voor u juiste
hoogte. Plaats de plug in het gat. Druk de schroef door de wandhaak en schroef dit
vast in de plug in de muur. Check even of het goed stevig

Geniet van uw Aperto Design kunst aankoop!